RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Не хочу займати чиєсь місце: Зозуля відмовився від збірної України

Нападник Роман Зозуля вирішив призупинити свою кар'єру в збірній України. Про це форвард повідомив на своїй сторінці в Facebook.

"Я вирішив призупинити свою кар'єру гравця збірної України. Я довго до цього йшов. Але вважаю, що це рішення є найкращим на даний момент.

Зараз я прекрасно розумію, що я не є гравцем рівня збірної. В мене немає практики. Тільки найсильніші і найкращі повинні бути в рядах збірної. Це моя особиста думка. Я не хочу бути людиною, яка буде займати місце молодого і талановитого гравця. Я хочу бути не лише футболістом, який є в заявці збірної, а частиною великої футбольної сім'ї.

Я готовий завойовувати місце в збірній. Готовий кожен матч викладатися як останній, рвати газон і серце за нашу країну на всіх фронтах гри команди. Коли у мене буде достатьньо ігрової практики, і тренери побачать, що я гідний бути гравцем збірної, я з гордістю одягну футболку з тризубом на серце! Але зараз саме час дати дорогу тим хлопцям, які заслуговують проявити себе!", - написав Зозуля.

"Я не кажу до побачення - я просто хочу знову показати, що гідний бути гравцем збірної України!", - також зазначив форвард.

Нагадаємо, Зозуля знаходиться без ігрової практики з січня після того, як фанати "Райо Вальєкано" зірвали його трансфер з "Бетіса".

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що стало відомо, де Зозуля закінчить поточний сезон.