RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

"Динамо" в результативному матчі обіграло "Шахтар": відеоогляд

У центральному матчі 31-го туру української Прем'єр-ліги "Шахтар" вже в статусі чемпіона і володаря Кубка України приймав "Динамо". Зустріч завершилася перемогою киян.

Сергій Ребров випустив на поле основних футболістів, в той же час "Шахтарю" не могли допомогти відразу п'ять гравців основи, а Паулу Фонсека залишив в запасі і інших лідерів команди, лише по ходу матчу випустивши трьох бразильців.

У першому таймі команди обмінялися голами Гармаша, який разом з Ярмоленком обікрав "гірників" і точно пробив з меж штрафного, і Алана Патріка, який точно пробив у дальній кут метрів з вісімнадцяти.

Після перерви кияни забили двічі. Ярмоленко спершу реалізував пенальті за фол на Сидорчуку, а потім точно пробив з центру штрафного після пасу Морозюка. "Шахтар" відповів лише один раз - Дентіньо після пасу Алана Патріка обіграв Коваля і направив м'яч в сітку. Відмінний шанс, щоб відігратися, у "Шахтаря" втратив Феррейра, який в ближньому бою не зумів переграти Коваля.

"Шахтар" - "Динамо" - 2:3
Голи: Алан Патрік, 23, Дентіньо, 58 - Гармаш, 20, Ярмоленко, 52 (з пенальті), 71

"Шахтар": Шевченко, Бутко, Кривцов, Ордець, Азеведо, Коваленко (Тайсон, 75), Танковський, Зубков (Марлос, 68), Дентіньо, Алан Патрік (Бернард, 84), Феррейра

"Динамо": Коваль, Віда, Кадар, Пантич, Морозюк, Рибалка (Шепелєв, 62), Сидорчук, Антунеш (Очігава, 87), Ярмоленко, Гармаш (Циганков, 62), Бесєдін

Попередження: Танковський, Марлос - Гармаш, Антунеш, Шепелев

Нагадаємо, "Апостроф" провів онлайн-трансляцію матчу "Шахтар" - "Динамо".

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Спорт Тема: Футбол
Теги: