RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

"Динамо" отримало нового головного тренера

До нового сезону київське "Динамо" готуватиме відомий у минулому футболіст команди Олександр Хацкевич.

За інформацією офіційного сайту "Динамо", контракт розрахований на два роки. Там же зазначається, що допомагати Хацкевичу в "Динамо" будуть Олег Лужний і Максим Шацьких.

На посаді наставника команди він замінив свого колишнього одноклубника Сергія Реброва, який залишив клуб після останнього матчу "Динамо" в сезоні.

Минулим місцем роботи Хацкевича була збірна Білорусі. У національній команді він пропрацював два роки (2014-2016). Під його керівництвом збірна провела лише чотири матчі у відборі до ЧС-2018, в яких не здобула жодної перемоги. З 2010-го по 2014-й рік Хацкевич очолював молодіжну команду "Динамо". З 2010-го по 2011-й рік входив в тренерський штаб збірної України.

За київське "Динамо" олександр Хацкевич грав з 1996-го по 2003-й рік. На його рахунку 135 матчів за першу команду, в яких він забив 26 м'ячів.

Про зміну головного тренера в "Динамо" говорилося неодноразово по ходу минулого сезону. Команда провалилася в Лізі чемпіонів, а також не змогла скласти конкуренцію "Шахтарю" на внутрішній арені. Під керівництвом Реброва "Динамо" грало з 2014 року. За цей час кияни виграли п'ять трофеїв - два чемпіонства, два Кубка України і один Суперкубок.

Крім Хацкевича на посаду наставника "Динамо" претендували Дмитро Михайленко, Мирон Маркевич, Віктор Скрипник і Роман Григорчук.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що після Луческу "Зеніт" очолив відомий італієць.