RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Я покинув ринг героєм: Кличко написав статтю про поразку від Джошуа

Легендарний український боксер Володимир Кличко написав статтю під назвою "Коли поразка як перемога", в якій розповів про своій недавній поєдинок з Ентоні Джошуа.

Стаття була опублікована на сторінці боксера в Linkedin. У своєму зверненні Кличко зазначив, що після поразки він помітив зростання визнання уболівальників.

"Напередодні бою я був на сто відсотків впевнений, що виграю. Я підготувався до бою так добре, як тільки міг, і відчував, що перебуваю в найкращій формі в своєму житті... Я не зміг досягти своєї мети - перемогти, але насправді я отримав набагато більше від цього бою. Я ніколи не думав, що скажу так, але від поразки я досяг більшого успіху, ніж якщо б я виграв. Вболівальники і ентузіасти цього спорту по всьому світу відзначають мій виступ і висловлюють свою вдячність. Навіть мій суперник висловив свою повагу мені.

Зворотній зв'язок, який я продовжую отримувати після цього вечора боксу, надзвичайний. Коментатори кажуть, що я продемонстрував велич навіть у поразці. Журналісти неодноразово писали, що я покинув ринг героєм, незважаючи на поразку. "Кличко виявився сильнішим у поразці, ніж був коли-небудь з перемогою", - писали вони.

Мені потрібен час, щоб прийняти поразку. Тим не менше я відразу ж відчув зростання поваги і визнання. Коли 29 квітня я виходив на арену стадіону "Уемблі", мене освистували більшість глядачів. У Джошуа, як у англійця, була явна перевага на домашньому рингу. Але коли я покидав ринг, то по моїй шкірі пробігали "мурашки". Десятки тисяч людей, які бажали мені поразки, аплодували мені", - написав Кличко

Нагадаємо, що бій Кличко - Джошуа пройшов 29 квітня. Британський боксер переміг українця технічним нокаутом.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що після поразки від Джошуа Кличко засвітився на відпочинку з донькою.