RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Збірна України сенсаційно програла Мальті: відеоогляд матчу

Збірна України провела товариський матч проти збірної Мальти в рамках підготовки до поєдинку кваліфікації на ЧС-2018 проти Фінляндії. Зустріч пройшла в Австрії.

Мальта вийшла вперед вже на 14-й хвилині матчу - подачу з правого флангу замкнув Мускат. До перерви українці демонстрували слабку гру і не зуміли відігратися. Після першого тайму Андрій Шевченко зробив відразу десять замін, проте це не принесло результату.

Кінцівка матчу пройшла за повного домінування українців, але відігратися "жовто-синім" не вдалося. Відмінний момент в кінці гри упустив дебютант української збірної Шепелєв, який не влучив у дальній кут. А на останніх секундах зустрічі Бесєдін ударом головою не зумів направити м'яч у ворота.

Україна - Мальта - 0:1
Гол: З. Мускат, 14

Україна: П'ятов, Морозюк (Соболь, 46), Кучер (Ордець, 46), Ракицький (Кривцов, 46), Матвієнко (Бутко, 46), Сидорчук (Малишев, 46), Степаненко (Шахов, 46), Ярмоленко (Коноплянка, 46), Коваленко (Шепелєв, 46), Малиновський (Циганков, 46), Селезньов (Бесєдін, 46)

Мальта: Хогг (Бонельо, 46), Крістенсен (Д. Камільєрі, 67), А. Мускат (Беерман, 90+1), Фенек (Бецціна, 82), Агіус, Пізані, Борг (Мегре, 90+2), З. Мускат (Р. Камільєрі, 46), Фаілла (Зерафа, 57), Еффіонг (Міфсуд, 70), Шембрі (Гамбіно, 61)

Попередження: Кучер - З. Мускат

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що збірна Фінляндії зазнала втрати перед матчем проти збірної України.