RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Україна здобула важливу перемогу у грі з Фінляндією: відеоогляд матчу

У Фінляндії відбувся матч відбіркового циклу чемпіонату світу-2018 між місцевою командою і національної збірної України.

Зустріч завершилася перемогою українців з рахунком 2:1. "Апостроф" провів онлайн-трансляцію матчу.

У першому таймі команди не створили жодного небезпечного моменту на двох. У складі української збірної найбільш активними були Руслан Маліновський та Євген Коноплянка.

У другій половині зустрічі хавбек "Шальке" домігся свого і розписався у воротах Фінляндії. Головним творцем забитого м'яча став Андрій Ярмоленко, який вивів на "побачення" з голкіпером Малиновського, а вже після спроби Руслана м'яч у ворота добив Коноплянка. Після цього українці пропустили досить курйозний гол, коли у свої ворота ледь не забив Ракицький, а після цього м'яч у сітку відправив Похьянпало.

Вирішальним став удар Бесєдіна, який замкнув подачу з флангу у виконанні Ракикцкого.

Після шести турів в активі збірної України 11 очок і команда піднялася на друге місце в турнірній таблиці як мінімум до сьогоднішнього вечора. Ситуація може змінитися після сьогоднішньої зустрічі Ісландія - Хорватія, в якому зійдуться друге та перше місце групи відповідно.

Фінляндія - Україна 1:2

Голи: Похьянпало, 71 - Коноплянка, 51, Бесєдін, 75

Фінляндія: Храдецки, Арківуо, Ояла, Мойсандер, Райтала, Лам, Ягубі, Лод (Йенсен, 68), Хямяляйнен, Уронен (Маркканен, 84), Пуккі (Похьянпало, 68)

Україна: Пятов, Бутко, Ордець, Ракицький, Матвієнко, Малиновський, Степаненко, Ярмоленко, Коваленко (Шепелєв, 76), Коноплянка (Соболь, 86), Селезньов (Бесєдін, 64)

Попередження: Лам, Ягубі - Ракицький, Коноплянка, Коваленко, Шепелєв

Раніше "Апостроф" повідомляв, що матч відбору ЧС-2018 завершився масовою бійкою з вибитими зубами.