RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

ФІФА протестує ряд важливих нововведень у ході Кубка Конфедерацій

ФІФА протестує четверту заміну, систему відеодопомоги суддям, а також збільшить кількість компенсованого часу після кожного з таймів у ході Кубка Конфедерацій-2017. Про це повідомив технічний директор ФІФА Марко ван Бастен.

"Ми плануємо тестувати систему відеодопомоги (VAR) і заміну четвертого гравця в додатковий час. Мета - використання системи VAR на чемпіонаті світу в Росії", - наводить слова ван Бастена Sports.ru.

"Ми попросили суддів суворіше ставитися до моментів, коли арбітрів оточує група гравців. Ми хочемо знищити це в футболі. Ще одна важлива тема - збільшення ігрового часу. Ми хочемо більш точного розрахунку доданого часу через серйозні затримки - травми, заміни. Найчастіше зараз це одна хвилина в кінці першого тайму і три - в кінці другого. Однак сума втраченого часу насправді набагато більше. Навіть святкування гола забирає багато часу.

Перед тим як випустити м'яч з рук воротар часто утримує його довго. Це робиться за рахунок ігрового часу. Ми хочемо це подолати, щоб гра була більш динамічною. Ми попросили суддів нагадати, що до сих пір є правило тримати м'яч не більше 6 секунд", - також розповів ван Бастен.

Нагадаємо, Кубок Конфедерацій пройде в Росії з 17 червня по 2 липня. У турнірі зіграють збірні Росії, Португалії, Нової Зеландії, Мексики, Німеччини, Камеруну, Чилі та Австралії.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що провідне німецьке видання оголосило бойкот Кубку Конфедерацій.