RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

Реабілітуватися не вийшло: Селезньова повторно "підкололи" через безграмотність

Форвард збірної України Євген Селезньов спробував реабілітуватися за свою жахливу англійську в Instagram.

Після троллінгу з боку партнерів по збірній України нападник видалив попередній пост і опублікував таке ж фото, але з новим підписом: "My best game will come soon... my national team is the best! Так краще, хлопці?" ("Моя найкраща гра ще попереду... Моя збірна - найкраща").

Однак в коментарях до даного посту Селезньов знову продемонстрував свою безграмотність. Перша ракетка України Олександр Долгополов написав: "Так норм було. Вони нічо не розуміють", на що Селезньов відповів: "Брат, у нас всі закінчили три уневера?", припустившись помилки в слові "універ". Долгополов не втримався і зі смайликами відповів: "Хз, я один ледь закінчив. Але все-таки унIвер, дядько".

Інші користувачі Instagram також не втрималися від насмішок: "Ну да так взагалі грейт брітан оф кепітал ландон", "УнЕвера, і російську б вивчити", "Підписалася заради інглішу", "ЄШКО за прискореною програмою?".

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що мережу потішило, як український футболіст Євген Коноплянка грає в футбол з собакою.