RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Президент "Славії" розповів про інтерес до Коноплянки і Ротаня

Президент чеського клубу "Славія" Ярослав Тврдик розповів про те, як проходили переговори його клубу з українськими півзахисниками Євгеном Коноплянкою і Русланом Ротанем.

За словами функціонера, півзахисник "Шальке" більше не цікавий його клубу, а капітан "Дніпра" все ще може опинитися в Чехії.

"Для мене було сюрпризом, коли дізнався, що такі виключні гравці як Коноплянка зацікавлені у виступах за "Славію". Але багато що змінилося після зміни тренера в "Шальке". Клуб відмовився віддавати гравця в оренду, а потім і продавати його. Цей варіант ми більше не розглядаємо.

Що стосується Ротаня, то коли вперше з'явилася інформація про двох українських гравцям, я сказав, або вони обидва підсилять команду, або ніхто з них.

При всій повазі до Руслану, йому скоро виповниться 36. Ми хотіли створити хороші умови для українців, як це було раніше з нашими двома африканськими легіонерами, щоб вони відчували себе комфортно. Тренерський штаб, як і раніше, розраховує на Ротаня, але все залежить від результатів перегляду", - сказав він в інтерв'ю місцевому виданню.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що італійський "Мілан" включився у боротьбу за Євгена Коноплянку.