RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Відомий боксер кинув виклик Ломаченку: опубліковано фото

Чемпіон світу за версіями WBA і IBO у другій найлегшій вазі Гільєрмо Рігондо кинув новий виклик чемпіону світу у другій напівлегкій вазі за версією WBO Василю Ломаченку.

Рігондо написав про своє бажання битися з Ломаченком в "Твіттері", при цьому підкресливши, що готовий піднятися на одну вагову категорію вгору.

"Якщо Салідо не погодиться битися з Ломаченком, то я готовий. Давай зробимо це у вазі 57 кг. Я хочу, щоб світ знав - я вважаю Ломаченко великим бійцем. Я хочу битися з ним, так як коли я виграю, то зможу сказати, що переміг найкращого", - написав кубинець.

Пізніше Рігондо додав: "Мій телефон не дзвонив. Напевно, тому що вони хочуть, щоб я піднявся в 59 кг і заробив тільки 20 тисяч доларів за бій з Ломаченком". Крім того, кубинець додав картинку, підписавши її: "Ось що я зроблю з Хай-Теком. Не дивно, що вони не дзвонили".

Нагадаємо, тему очного поєдинку Рігондо і Ломаченко піднімають вже не вперше, проте до сих пір домовитися про проведення бою командам кубинця і українця не вдалося. Відзначимо, що наприкінці минулого року Ломаченко різко відповів Рігондо, заявивши, що той "злився". Нещодавно українець знову відповів кубинцеві в соцмережах підкресливши, що замість того, щоб робити шоу, Рігондо змушує глядачів засинати.

Рігондо, як і Ломаченко, є дворазовим чемпіоном Олімпійських ігор. На професійному рингу кубинець провів 18 боїв і у всіх здобув перемоги.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що відомий британський боксер розхвалив Ломаченка.