RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

У Держдумі РФ запропонували побити гравця збірної за провал на Кубку Конфедерацій

У Росії запропонували побити гравця національної збірної Юрія Жиркова після поразки росіян в матчі проти збірної Мексики на Кубку Конфедерацій (1:2).

З такою пропозицією виступив віце-спікер Держдуми і член виконавчого комітету Російського футбольного союзу Ігор Лебедєв.

"Жирков, людина з таким багатим досвідом і професіоналізмом, не має права в такому матчі отримувати дві жовті картки. По-чоловічому, в роздягальні йому треба в морду дати! Він підвів команду, не можна так! Обидві картки - не ігрові моменти, а його неспортивна, непрофесійна поведінка", - наводить слова Лебедєва Championat.com.

Також Лебедєв розкритикував воротаря російської збірної Ігоря Акінфєєва: "Воротарем номер один національної збірної Росії не може бути Акінфєєв, тому що два пропущених м'ячі в матчі з Мексикою - це два його відвертих ляпи. Не можна так грати в футбол на професійному рівні. Два ляпи "старого" збірної - і ми вилітаємо з Кубка Конфедерацій, доля Черчесова під питанням, а 43 тисячі казанців зі сльозами на очах залишають стадіон".

"Один ляпи допускає, інший підставляє, а зараз вся країна буде ганьбити хлопців, які реально билися. Ці два гравці зіпсували нам всю "малину", - резюмував Лебедєв.

Раніше "Апостроф" опублікував відеоогляд матчу Мексика - Росія.