RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

ЧС-2018: у Росії вже провокують Україну

У Росії стверджують, що збірна України демонстративно відмовиться від участі в чемпіонаті світу 2018 року.

Російське видання "Известия" повідомляє цю інформацію з посиланням на слова одного з джерел у Федерації футболу України, не називаючи його імені.

"Україна хоче відмовитися від участі в Мундіалі, При цьому влада хоче, щоб національна команда успішно пройшла кваліфікаційну стадію і демонстративно бойкотувала турнір. Також Україна розраховує, що і інші країни будуть готові наслідувати їхній приклад. Цю ідею підтримують на урядовому рівні, проте в самій ФФУ побоюються можливих санкцій з боку ФІФА щодо національної команди, тому остаточного рішення щодо бойкоту мундіалю ще не прийнято", - наводить слова джерела російське видання.

Крім того, "Известия" процитували першого віце-президента Російського футбольного союзу Микиту Симоняна, який заявив, що ЧС-2018 не втратить у видовищності, якщо на ньому не зіграє збірна України: "Особисто я взагалі не бачу тут ніякої проблеми. Чемпіонат світу в нашій країні абсолютно точно обійдеться без участі збірної України. Українській стороні можу лише відповісти фразою, яку колись сказав Наполеон: "Від великого до смішного - один крок".

Нагадаємо, у своїй відбірковій групі українська збірна після шести турів займає четверте місце, набравши 11 очок. Українці поки поступаються Туреччини (11 очок), Ісландії (13 очок) і Хорватії (13 очок).

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що гравець збірної України виступив за поїздку команди на ЧС-2018.