RU  UA  EN

Четвер, 16 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 травня

15 травня

Всі новини

Офіційно: Усик виступить у турнірі найсильніших боксерів

Чемпіон світу за версією WBO в першій важкій вазі Олександр Усик (12-0, 10 KO) візьме участь у турнірі найсильніших боксерів даної вагової категорії - World Boxing Super Series.

Як повідомляє офіційний сайт World Boxing Super Series, Усик вже підписав контракт на участь у турнірі, і буде битися за трофей Мохаммеда Алі, який дістанеться переможцю.

"Чемпіон WBO, олімпійський чемпіон Олександр Усик офіційно приєднався до революційного турніру", - йдеться в повідомленні.

Раніше свою згоду на участь у турнірі дали чемпіон за версією IBF Мурат Гассієв, чемпіон за версією WBC Майріс Бріедіс, регулярний чемпіон WBA Юнієр Дортікос, а також відомі боксери Кшиштоф Влодарчик і Марко Хук. Дану компанію доповнять ще два боксера.

"Я щасливий і натхненний участю в такому турнірі. Я мріяв про те, щоб зібрати всіх чемпіонів і визначити, хто сильніший. З нетерпінням чекаю можливості отримати інші чемпіонські пояси, а також приз Мохаммеда Алі", - сказав Усик.

Згідно з регламентом турніру, боксери проведуть поєдинки за титул за схемою плей-офф, починаючи з чвертьфіналу. Бої 1/4 фіналу заплановані на вересень і жовтень 2017 року, півфінали - на початок 2018 року, а фінал - на травень 2018-го. Жеребкування турніру відбудеться 8 липня. Володарі чемпіонських поясів будуть у числі сіяних.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що Усик висловився про можливу зміну громадянства.