RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

30 квітня

Всі новини

81-річна фанатка зважилася на несподіваний вчинок заради улюбленого клубу: опубліковано фото

81-річна фанатка "Арсеналу" Мері Хеннан з Австралії зважилася на сміливий вчинок заради улюбленого клубу. Пенсіонерка набила собі на плечі татуювання з емблемою "канонірів".

Хеннан виросла в Англії, де завжди ходила на матчі "Арсеналу". Однак в 1977 році жінка переїхала до Австралії і з тих пір жодного разу не бачила гри своєї улюбленої команди вживу. Зараз, коли "Арсенал" прилетів до Сіднея, де буде готуватися до нового сезону, фанатка вирішила обзавестися татуюванням, повідомляє Eurosport з посиланням на The Telegraph.

"Арсенал приїде в країну вперше за 40 років, так що я захотіла відзначити цю подію татуюванням, продемонструвавши свою довічну відданість команді. Було трохи боляче, і я злякалася в кінці процесу нанесення татуювання, коли мені сказали, що слово "Арсенал" було нанесено з помилкою. Але, на щастя, це був лише жарт", - розповіла Хеннан.

В "Арсеналі" вже дізналися про вчинок відданої шанувальниці і подарували їй місце в VIP-ложі стадіону, на якому 15 липня відбудеться товариський матч з "Вестерн Сідней".

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що фанат знайшов курйозний привід, щоб звалити статую відомого футболіста.