RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Бій Усика в Києві опинився на межі зриву: названо причину

Поєдинок між чемпіоном світу за версією WBO в першій важкій вазі Олександром Усиком і екс-чемпіоном світу Марко Хуком може не відбутися в Києві, як було анонсовано раніше.

Бій такого масштабу в Києві може прийняти тільки НСК "Олімпійський", однак 9 вересня, коли повинен відбутися поєдинок, свій матч чемпіонату України на "Олімпійському" буде проводити "Динамо". При цьому перенести дату бою неможливо - 16 вересня у Wolrd Boxing Super Series заплановано бій в Ліверпулі, а 23 вересня на "Олімпійському" відбудеться концерт Андреа Бочеллі, повідомляє iSport.ua. Подальші дати не розглядаються, так як погодні умови вже, швидше за все, не дозволять провести бій на відкритому повітрі.

"Київ - одна з робочих версій. Але взагалі-то на "Олімпійському" 9 вересня "Динамо" грає матч УПЛ. Тому зараз говорити про бій Усика в цей день - як мінімум неповага до "Динамо". Найближчим часом ми все владнаємо, можливо, навіть на цьому тижні, а можливо, наступного", - зазначив промоутер Усика Олександр Красюк в інтерв'ю телеканалу "UA: Перший".

Відомо, що альтернативою Києву може стати проведення бою в Німеччині або США.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що Усик пояснив, чому захотів битися з Хуком.