RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Фанати "Динамо" заявили про скандальне рішення перед матчем за Суперкубок

Ультрас київського "Динамо" заявили про відмову надавати свої документи на вході на стадіон "Чорноморець" перед матчем за Суперкубок України.

"Ми офіційно заявляємо, що відмовляємося надавати свої персональні дані організаторам матчу за Суперкубок України. Як відомо, організатори Суперкубка вирішили здійснювати продаж квитків за паспортами і перевіряти документи при вході на сектори. Нам вдалося уникнути перевірки документів і складання "фанатських списків" при покупці квитка, так як квитки в 6-й сектор (сектор фанатів "Динамо") реалізовувалися нашими людьми", - йдеться в заяві на сторінці ультрас "Динамо" в Facebook.

Фанати також підкреслили, що відмовляються пред'являти свої документи при вході на стадіон, тому що "подібний збір персональних даних суперечить чинному законодавству України; ніхто не може гарантувати, що створена база даних не потрапить в руки злочинців, вже були подібні прецеденти; такі нововведення створюють серйозні незручності для глядачів і негативно вплинуть на відвідуваність футбольних матчів".

Нагадаємо, матч за Суперкубок України відбудеться 15 липня. "Апостроф" проведе онлайн-трансляцію матчу "Шахтар" - "Динамо".

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що "Шахтар" і "Динамо" розсудить арбітр з бази "Миротворця".