RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

"Динамо" драматично вилетіло з Ліги чемпіонів: відеоогляд

Київське "Динамо" не зуміло пройти третій раунд кваліфікації Ліги чемпіонів. На виїзді кияни програли "Янг Бойз" і вибули з боротьби за рахунок виїзного голу швейцарського клубу.

"Янг Бойз", який зустрів "Динамо" досить жорсткою і грубою грою, зумів виграти перший тайм завдяки голу з пенальті. Морозюк намагався вибити м'яч і не побачив, як у нього з-за спини вибіг Ассалє. У підсумку захисник "Динамо" вдарив по ногах суперника і змусив рефері вказати на "точку". Оаро впевнено переграв Коваля з одинадцяти метрів. Кияни ж за перший тайм не створили нічого по-справжньому небезпечного.

У другому таймі у "Динамо" був тільки один шанс відзначитися - Ярмоленко не реалізував вихід на ворота "Янг Бойз". У той же час Коваль неодноразово виручав киян, проте у вирішальний момент схибив. На 89-й хвилині гри голкіпер "Динамо" не зумів зловити м'яч, який летів йому в руки, після удару головою від Лотомби. Забити рятівний гол у час, що залишився киянам вже не вдалося.

"Янг Бойз" - "Динамо" - 2:0 (перший матч - 1:3)
Голи: Оаро, 12 (з пенальті), Лотомба, 89

"Янг Бойз": Вольфлі, Беніто, фон Берген, Нуху, Мбабу, Раве, Соу (Лотомба, 85), Саного, Фасснахт (Сулеймані, 73), Оаро, Ассалє (Нсаме, 73).

"Динамо": Коваль, Морозюк, Хачеріді, Віда, Кадар, Шепелев (Корзун, 69), Сидорчук, Гармаш (Буяльський, 83), Гонсалес (Кравець, 90+2), Ярмоленко, Мбокані

Попередження: Мбабу, Оаро - Сидорчук, Віда, Гонсалес, Шепелев, Кадар, Хачеріді, Коваль

Нагадаємо, що рік тому на цій же стадії ЛЧ "Янг Бойз" вибив донецький "Шахтар".

"Динамо" продовжить єврокубкову кампанію в Лізі Європи. Киянам доведеться зіграти в раунді плей-офф кваліфікації.

"Апостроф" проводив онлайн-трансляцію матчу "Янг Бойз" - "Динамо".