RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

Не зрозумів, навіщо: гравець збірної України висловився про захоплення "Донбас Арени"

Півзахисник збірної України та донецького "Шахтаря" Тарас Степаненко висловився про захоплення "Донбас Арени".

"Я не розумію, навіщо це зроблено. Для людей там був острівець безпеки. Коли працював гуманітарний штаб, ми всі чули, що люди туди ходили і дякували президенту і клубу за допомогу. Коли стадіон захопили, я не зрозумів, навіщо це було зроблено. Слава Богу, "Донбас Арена" ціла. І колись настане час, і ми повернемося на наш рідний стадіон. Я цього дуже чекаю і сподіваюся, що в своїй кар'єрі ще зіграю на ньому", - сказав Степаненко в інтерв'ю "Террикону".

Також футболіст розповів про те, коли останній раз був в Донецьку: "По-моєму, це було 25 травня 2014 року. Я поїхав в розташування збірної України і після цього в Донецьк вже не повернувся".

"Пам'ятаю, коли почалися хаотичні обстріли, моя сім'я ще була в місті. Я навіть намагався у Фоменка відпроситися зі збору, щоб поїхати і забрати свою сім'ю. Якщо чесно, то дуже переживав, але їм вдалося швидко виїхати. Після цього ми більше не поверталися. Фоменко сказав: "Без проблем. Якщо треба - їдь". Але мені допомогли мої друзі. Швидко вивезли сім'ю і зробили це вчасно", - також розповів Степаненко.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що в мережі показали свіжі фото зарослої бур'янами "Донбас Арени".