RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Гравець збірної України розповів про свій трансфер у чеський клуб: опубліковано фото

Захисник збірної України Едуард Соболь офіційно став новачком чеської "Славії". Футболіст розповів про умови свого трансферу з "Шахтаря", а також поділився очікуваннями від виступів у новій команді.

"Орендна угода на рік з правом викупу? Ні. "Шахтар" на такі умови не пішов, тому найближчий сезон я пограю в "Славії", а там буде видно", - розповів Соболь в інтерв'ю "Команді №1".

"Дуже хочеться грати і прогресувати, тому докладу всіх зусиль, щоб зарекомендувати себе з найкращого боку і допомогти команді вирішити завдання не тільки в чемпіонаті Чехії, але і на міжнародній арені, де у неї є хороший шанс пробитися в груповий раунд Ліги чемпіонів. До того ж не за горами і матчі відбіркового турніру ЧС-2018, до яких хотілося б підійти в повній бойовій готовності, щоб привернути увагу наставників збірної України", - зазначив Соболь.

Також захисник розповів, що освоїтися в новому клубі йому допоможе Руслан Ротань: "Деякі нюанси він розповів, допомагає швидше освоїтися. І взагалі він зазначив, що команда тут зібралася сильна, і є можливість для професійного росту. На першому тренуванні я і сам це відчув".

Фото - slavia.cz.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що екс-форвард збірної України здивував вибором клубу.