RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Суркіс зробив гучну заяву про майбутнє лідерів "Динамо"

Ігор Суркіс розповів про можливі трансфери лідерів "Динамо" Домагоя Віди та Андрія Ярмоленка. Президент київського клубу зізнався, що не проти розлучитися з ключовими гравцями команди.

"Щодо Віди, по-перше, на мене ніхто не виходив. У нього чинний контракт. Ми з ним розмовляли, я йому запропонував умови, на яких клуб може продовжити з ним контракт. Напевно, "Бешикташ" йому пропонує кращі умови. Я йому сказав, що якщо "Бешикташ" вийде на мене і запропонує мені суму, яка мене влаштує, а не просто кине якийсь шматочок за провідного гравця збірної Хорватії, то ми його відпустимо.

Віда сказав мені, що готовий відіграти ці півроку, вірою і правдою служити команді. Я йому вдячний, він виконав свій діючий контракт. Я не бачу ні своєї провини, ні його. Природно, гравці в його віці хочуть підписати якомога кращий контракт, а я не можу на себе взяти ті зобов'язання, які не виконаю. Це чесна позиція, і Віда це знав. Після матчу ми обнялися, але не попрощалися", - сказав Суркіс в інтерв'ю телеканалу "2+2".

Також президент "Динамо" пообіцяв відпустити Ярмоленка: "Якщо буде пропозиція по Ярмоленку, то я сяду і розгляну її. Я йому обіцяв, що будь-яку пропозицію, яка надійде в клуб, я буду зобов'язаний розглянути. Він в такому віці, що якщо у нього буде бажання, якщо наш клуб задовольнить пропозиція за нього, то я його відпущу".

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що "Динамо" покинув український нападник.