RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

8 травня

7 травня

6 травня

5 травня

Всі новини

Світоліна змінила ракетку на боксерські рукавички: опубліковано фото

Перша ракетка України і четверта ракетка світу Еліна Світоліна на час змінила тенісну ракетку на боксерські рукавички. Перед US Open українка взяла в США кілька уроків з боксу.

"І теніс, і бокс - це не тільки сила. Тобі потрібно знайти спосіб виграти, відкрити свої можливості і працювати над тим, що може допомогти тобі перемогти опонента", - написала Світоліна в Facebook, додавши фотографії.

"Було класно. Абсолютно точно візьму ще кілька уроків в майбутньому, але тільки не під час тенісних турнірів - це буде занадто небезпечно", - сказала Світоліна після тренування в інтерв'ю The Independent.

Також тенісистка зізналася, що стежить за українськими боксерами: "У нас дуже багато великих імен в боксі. Вони всі - чудові атлети, і те, що вони роблять для нашої країни - неймовірно. Пишаюся, коли чую, що вони з тієї ж країни, що і я. До речі, у мене були квитки на бій Кличко - Джошуа, але в суботу я виграла в півфіналі турніру в Стамбулі і піти на бій напередодні фіналу для мене стало неможливим".

Фото - The Independent.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що Світоліна програла в третьому раунді турніру в Цинциннаті.