RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Усик відреагував на хамську поведінку Хука: опубліковано відео

Чемпіон світу за версією WBO у важкій вазі Олександр Усик не залишив без уваги поведінку свого наступного суперника Марко Хука, який під час "дуелі поглядів" штовхнув українця в груди і вигукнув лайливе слово на його адресу.

УСИК - ХУК: ДИВИТИСЯ ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЮ БОЮ

"Мене це завело, такий адреналінчик. Я припускав, що таке може бути, а це просто сталося зі мною. У мене немає ніякої агресії до нього, у відповідь я не збираюся його відштовхувати. Я просто бачу, що він нервує, горить, і це його форма захисту. Він не може впоратися зі своїми емоціями. Ну гаразд, нехай відштовхується, але обзиватися - погано", - сказав українець в інтерв'ю Boxing.ua.

УСИК - ХУК: ДЕ ДИВИТИСЯ БІЙ

"Мені не треба відштовхнути його, щоб я себе цим задовольнив. Ні в якому разі. На зважуванні буду готовий до такого. Якщо він тут себе не може стримувати, то там теж таке буде. Тим більше, вже ближче до бою... Ну, треш, людям подобається, це його форма захисту. Нехай так поводиться, мені взагалі без різниці.

Я читав, що Усик сказав: "Я його поховаю". Це брехня, я такого не говорив, журналісти вигадали. Я такого не казав, мені це не треба. Я просто буду виконувати свою роботу, буду боксувати і любити те, що роблю", - резюмував він.

Нагадаємо, що бій Усика і Хука пройде в рамках Всесвітньої боксерської суперсерії 9 вересня в Берліні.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що букмекери назвали фаворита бою.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Спорт Тема: Бокс
Теги: Усик, бокс, Хук