RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

"Шахтар" стартував у Лізі чемпіонів з перемоги над "Наполі": відеоогляд

Донецький "Шахтар" провів перший матч групового етапу Ліги чемпіонів. У Харкові "гірники" обіграли італійський "Наполі".

Апостроф вів онлайн-трансляцію матчу "Шахтар" - "Наполі".

"Шахтар" відкрив рахунок в матчі вже на 15-й хвилині. Феррейра відіграв на Тайсона, а той точно пробив в нижній кут з меж штрафного. У другому таймі "гірникам" вдалося збільшити свою перевагу - Степаненко класно подав з лівого флангу, Рейна до м'яча не дістався, а Феррейра замкнув навіс головою.

"Наполі" вдалося відіграти один м'яч з пенальті - Степаненко в підкаті збив Мертенса, а Мілік виконав вирок арбітра. Однак домогтися більшого гостям не вдалося.

Відзначимо, що "Шахтар" міг забивати третій, але Феррейра пробив головою у стійку, а Коваленко на добиванні - прямо в Рейну. Втім тут же відзначитися могли і гості - момент не реалізував Мілік.

"Шахтар" - "Наполі" - 2:1

Голи: Тайсон, 15, Феррейра, 58 - Мілік, 71 (з пенальті)

"Шахтар": П'ятов, Ордець (Хочолава, 90), Ісмаїлі, Срна, Ракицький, Фред, Степаненко, Тайсон, Марлос (Коваленко, 77), Бернард, Феррейра (Дентіньо, 88).

"Наполі": Рейна, Альбіоль, Гулям, Хюсай, Кулібалі, Гамшик (Мертенс, 60), Діавара, Кальєхон, Зелінський (Аллан, 67), Інсіньє, Милик.

Попередження: Фред (68), Інсіньє (68), Мертенс (69), Степаненко (71), Кулібалі (82).

Відео 1