RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

У Росії зарізали відомого легкоатлета

У Москві було убито легкоатлета Миколу Іванова, який виступав у спортивній ходьбі. Спортсмен отримав ножове поранення і помер у машині швидкої допомоги по дорозі в лікарню. Іванову було 23 роки.

Про вбивство Іванова сайту "Р-Спорт" розповів тренер легкоатлета Сергій Осипов.

"Микола прогулювався зі своїми двома друзями. До дівчини приставав якийсь хлопець, вона кричала "Допоможіть!". Микола заступився, а той хлопець знизу доверху живіт ножем розпоров йому. Микола помер у швидкій", - сказав Осипов.

За підозрою у вбивстві спортсмена було затримано чоловіка 1992 року народження, який приїхав у Москву з Чеченської республіки. Підозрюваний Сулунбек Д. вже дав свідчення. За його словами, а також за словами свідків, Іванов сам спровокував конфлікт.

Як повідомляє life.ru, зі свідчень підозрюваного випливає те, що він був з двома дівчатами, коли до нього підійшли Іванов і його друзі, які перебували в стані алкогольного сп'яніння. Один з друзів легкоатлета простягнув руку підозрюваному, однак той не захотів тиснути руку незнайомцеві, що і призвело до конфлікту.

У той же час за словами дівчат, які були з підозрюваним, Іванов почав приставати до однієї з них. Захищаючи себе і своїх супутниць, Сулунбек Д. дістав ніж і завдав удар у живіт. Друзі спортсмена втекли з місця події, але потім викликали швидку.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що чорногорського воротаря жорстоко вбили на тренуванні.