RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

"Шахтар" поступився "Манчестер Сіті" у видовищному матчі Ліги чемпіонів: відеоогляд

В рамках другого туру групового етапу Ліги чемпіонів "Шахтар" на виїзді грав з "Манчестер Сіті". "Гірники" зазнали поразки.

"Апостроф" провів онлайн-трансляцію матчу "Манчестер Сіті" - "Шахтар".

Перший тайм пройшов у досить рівній боротьбі. "Городяни" упустили дві стовідсоткові можливості, щоб відзначитися, проте і "Шахтар" міг забивати. Так, Фернандіньо не дозволив Фреду нанести удар по воротах після виходу один на один, Едерсон зреагував на красивий удар Марлоса, а Ордець не влучив в створ ударом головою.

Рахунок в матчі був відкритий відразу після перерви - неточний пас Марлоса привів до атаки "Ман Сіті", яку дальнім ударом завершив де Брюйне. В середині тайму господарі могли збільшити перевагу, але П'ятов врятував "Шахтар" після удару Агуеро з пенальті. Забити другий "Сіті" вдалося вже під кінець гри. Відзначимо, що "Шахтар" у другій половині зустрічі також міг розраховувати на одинадцятиметровий, але арбітр не свиснув після того, як м'яч потрапив в руку Стоунзу.

"Манчестер Сіті" - "Шахтар" - 2:0
Голи: Де Брюйне, 48, Стерлінг, 90

"Манчестер Сіті": Едерсон, Уокер, Стоунз, Отаменді, Делф, де Брюйне, Фернандіньо, Сілва (Гюндоган, 81), Жезус (Стерлінг, 55), Агуеро (Б. Сілва), Сане

"Шахтар": П'ятов, Бутко, Ордець, Ракицький, Ісмаїлі, Фред (Коваленко, 90+1), Степаненко, Марлос (Дентіньо, 78), Тайсон, Бернард (Петряк, 89), Феррейра

Попередження: Ордець

На 72-й хвилині матчу Серхіо Агуеро не реалізував пенальті (воротар).

Таким чином, після двох турів у "Шахтаря" залишилося 3 очка, "Манчестер Сіті" набрав 6 очок. У паралельному матчі "Наполі" обіграв "Фейєноорд" (3:1) і також набрав 3 очки.