RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

Старечий маразм: Суркіс жорстко висловився на адресу знаменитого українського тренера

Президент "Динамо" Ігор Суркіс висловився на адресу голови Комітету національних збірних ФФУ Мирона Маркевича, який неодноразово критикував київський клуб.

"Маркевич, який очолює всі збірні - а ми делегуємо по десять чоловік в кожну збірну, починаючи від юнацької - просто бере і ганить київське "Динамо". Щось підказав би Хацкевичу, зустрівся б з ним... А це просто огульна критика скривдженої на щось людини, не розумію, на що. У мене створюється враження, що це вже просто старечий маразм.

Людина, яка займає таку посаду в ФФУ, повинна об'єднувати, а не роз'єднувати. Так, у нас є проблеми, але обговорюй їх професійно. Він каже, що гравці "Динамо" не відповідають рівню. Так чого ви запрошуєте по десять гравців до збірної, а ти за ці збірні відповідаєш? Як так можна говорити і так ображати? Він же не запрошує п'ятьох бразильців з "Шахтаря", або нехай тоді натурализує їх всіх", - сказав Суркіс в ефірі програми "Профутбол".

"Пишуть, що Маркевич міг очолити "Динамо", але я його ніколи не запрошував і, повірте мені, не буду запрошувати", - також зазначив президент "Динамо".

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що Артем Мілевський розкритикував "Динамо" після матчу з "Шахтарем".