RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Більше не думаю про Бразилію: Марлос розповів про рішення стати українцем

Півзахисник "Шахтаря" і збірної України Марлос розповів про те, чому вирішив прийняти українське громадянство.

"Я кілька років тому вивчав таку можливість, а потім ця ідея виникла і в клубі. Сподіваюся, з часом це позначиться не тільки на відношенні фанатів, а й на моїй кар'єрі. У мене були зустрічі з Шевченком, після яких я прийняв остаточне рішення взяти українське громадянство. Але він ніколи не тиснув на мене, даючи зрозуміти, що це повинен бути тільки мій вибір. При цьому, коли я зважився, то мене підтримали і гравці, і керівництво збірної.

На жаль, я зіграв лише в двох заключних матчах відбору. Соромно, що команда не змогла кваліфікуватися на ЧС-2018, куди дуже хотів потрапити. Я був засмучений результатом, але був дуже радий зіграти за Україну", - наводить слова Марлоса Tribuna.com з посиланням на Globo Esporte.

Півзахисник також підкреслив, що більше не думає про збірну Бразилії: "Після того, як я зробив вибір на користь збірної України, ніколи більше не думав про збірну Бразилії. В Україні я зробив собі ім'я, мене полюбили вболівальники. Немає нічого більш справедливого, ніж платити людям хорошою грою за таке ставлення. Євро-2020 - ще один дуже важливий турнір і хороший виклик для команди. Тепер я хочу почати все з нуля і сподіваюся, що зможу допомогти".

Нагадаємо, Марлос провів у складі збірної України вже три матчі.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що Андрій Шевченко прокоментував перемогу над Словаччиною.