RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Визначилися ще два учасники чемпіонату світу-2018

Збірні Хорватії і Швейцарії завоювали путівки на чемпіонат світу за підсумками стикових матчів європейської кваліфікації.

Хорватія, розгромивши Грецію вдома з рахунком 4:1, на виїзді задовольнилася нульовою нічиєю. З рахунком 0:0 завершився і матч-відповідь між Швейцарією і Північною Ірландією. Таким чином, долю цього протистояння вирішив гол з пенальті, який швейцарці забили в гостях.

Після цих матчів визначилися вже 28 з 32 учасників чемпіонату світу-2018, який пройде в Росії.

Путівки на світову першість вже завоювали Німеччина, Іспанія, Англія, Бельгія, Сербія, Ісландія, Франція, Португалія, Польща, Швейцарія, Хорватія, Бразилія, Уругвай, Аргентина, Колумбія, Нігерія, Єгипет, Сенегал, Туніс, Марокко, Іран, Японія, Південна Корея, Саудівська Аравія, Мексика, Коста-Ріка і Панама. Росія зіграє на ЧС на правах господаря турніру.

Ще чотири путівки будуть розіграні в стикових матчах Італія - Швеція (перший матч - 0:1), Данія - Ірландія (перший матч - 0:0), Нова Зеландія - Перу (перший матч - 0:0) і Австралія - Гондурас (перший матч - 0:0).

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що африканські вболівальники влаштували погром в Брюсселі після виходу збірної на чемпіонат світу.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Спорт Тема: Футбол
Теги: