RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

17 квітня

16 квітня

15 квітня

Всі новини

Гвардіола зробив обнадійливу заяву щодо майбутнього Зінченко в "Манчестер Сіті"

Головний тренер "Манчестер Сіті" Хосеп Гвардіола схвально відгукнувся про гру півзахисника збірної України Олександра Зінченка.

"Я включив Зінченка в заявку на матч проти "Хаддерсфилда", тому що бачу, як той приголомшливо тренується.

Він міг би зіграти проти "Шахтаря", він дійсно заслуговував цього, але ми не можемо його поставити через правилп УЄФА. У минулому сезоні залишилися без Турі, в цьому — без Зінченко. Враховуючи ту кількість гравців, що є в нашому розпорядженні, нам довелося когось прибрати.

Зазвичай Зінченко — атакуючий півзахисник, але він також може зіграти на позиції вінгера або крайнього захисника. Проти "Вулверхемптона" він зіграв зліва в обороні діяв дуже добре.

Зінченко – талановитий гравець, це вже ясно. Те, як він грає, які рішення приймає — все ідеально. Сподіваюся що він, як молодий гравець, який допоможе нам у майбутньому. Він залишиться з нами на весь сезон, оскільки у мене є відчуття, що ми будемо його використовувати", – сказав Гвардіола.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що півзахисник збірної України Олександр Зінченко вперше зіграв за "Манчестер Сіті" в офіційному матчі.