RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Держава кинула всіх: відомий росіянин різко висловився про допінговий скандал з РФ на Олімпіаді в Сочі

Відомий музикант Вася Обломов вважає, що Росія скористалася своїми спортсменами, а потім кинула їх, коли почався допінговий скандал.

Про це повідомляє "Ехо Москви".

"Тут треба розділяти відповідальність. Якщо спортсмен сам "жер" допінг, втиху їв ці таблетки - це одна історія. Якщо це відбувалося на державному рівні, то це інша історія. Тобто розраховував, що держава його захистить. Йому ж, напевно, сказали, що все буде нормально", - заявив він про те, що відповідальність на себе мало б взяти держава.

Він також зазначив, що Росія вчинила нечесно, спочатку даючи своїм спортсменам допінг, а потім звинувативши у всьому Захід.

"А держава говорить: "Це наїзд на Росію перед виборами". У неї думка тільки про свої вибори. А хто буде займатися занапащеною кар'єрою спортсмена? Я допускаю думку, не факт, що це було так, що їм сказали: "Нате, пийте!". Тренер дає щось тобі. Вони могли знати, могли не знати", - сказав музикант.

"У мене є відчуття, що держава скористалася спортсменами, показала свою велич, когось нагодувала, щось підмінила, а тепер вона кинула всіх", - зробив висновок Обломов.

Нагадаємо, вчора МОК вирішив забрати медалі Олімпіади в Сочі і довічно дискваліфікувати ще трьох російських спортсменів.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Спорт