RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

У нас є ядерна зброя: олімпійська чемпіонка з РФ підірвала мережу погрозами на адресу МОК через відсторонення Росії від ОІ-2018

Олімпійська чемпіонка Світлана Хоркіна розкритикувала рішення МОК не допустити Росію до участі в Олімпіаді-2018 під своїм прапором і гімном. При цьому Хоркіна нагадала, що у РФ є ядерна зброя.

"Як можна укласти в голові заборону на участь у відкритті і закритті Олімпійських ігор?! До чого ми дійшли?! Зламати велику державу Росію?! Ні, не вийде. У цієї країни - великими літерами Росія - є армія, ядерна зброя і великі люди", - сказала Хоркіна в інтерв'ю "Спорт-Експрес".

"Ми всіх переможемо? Ми вже давно всіх перемогли. Вони, в тому числі МОК, вже розписалися у своїй нікчемності. Там дивні люди, які думають, що вони краще за всіх", - також зазначила колишня спортсменка.

Крім того, Хоркіна заявила, що представники WADA, МОК, CAS "втратили нюх": "Всіх цих чиновників не повинно бути видно і чутно - вони обслуговуючий персонал. А то бачило себе це WADA вершителем доль! Хто ви такі? Головний - спортсмен, а ви обслуговуючий персонал. Зараз все перевернулося, все трохи переплутали. Дядьки й тітки втратили нюх ".

У мережі висміяли слова Хоркіної.

Також в мережі коментують і інші заяви з Росії на тему відсторонення збірної РФ від Олімпіади-2018.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що в Росії вперше відкрито зізналися в порушенні антидопінгових правил.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Спорт Тема: Спорт