RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

"Зоря" програла "Атлетіку" і покинула Лігу Європи: відеоогляд

У заключному матчі групового етапу Ліги Європи "Зоря" у Львові приймала "Атлетік". Для виходу в плей-офф луганському клубу потрібно було тільки перемагати, проте бронзовий призер УПЛ зазнав поразки.

"Апостроф" провів онлайн-трансляцію матчу "Зоря" - "Атлетік".

У першому таймі ближче до голу були гості. "Атлетіку" вдалося вразити ворота "Зорі", але судді гол відмінили, вважаючи, що він був забитий з положення поза грою. Також варто відзначити момент Рауля Гарсії, який ефектно бив через себе - м'яч пролетів над поперечиною.

Після перерви шанс у "Атлетіка" не реалізував Адуріс, пробивши прямо в Луніна, а Рауль Гарсія головою завдав удару в перекладину. На 70-й хвилині матчу гості все-таки забили - Адуріс виграв верхову боротьбу і успішно пробив головою після навісу зі стандарту. А під кінець зустрічі Гарсія вніс і своє прізвище до протоколу матчу - після подачі зі стандарту півзахисник прийняв м'яч і без перешкод пробив по воротах.

"Зоря" - "Атлетік" - 0:2

Голи: Адуріс, 70, Гарсія, 86

"Зоря": Лунін, Гордієнко, Харатін, Сваток, Сухоцький, Бабенко (Кочергін, 75), Андрієвський, Караваєв, Громов, Луньов (Кабаєв, 46), Юрі (Сілас, 62)

"Атлетік": Еррерін, Лекуе, Нуньєс, Ляпорт, Баленсіага, Сан Хосе, Ріко, Вільямс (Кордоба, 79), Гарсія (Акече, 90+3), Сусаєта, Адуріс (Меріно, 89)

Попередження: Луньов, Андрієвський, Кабаєв - Нуньєс

Таким чином, "Зоря" завершила груповий етап Ліги Європи на третьому місці своєї групи, набравши 6 очок. "Атлетік" став першим (11 очок), "Естерсунд" - другим (11 очок), а "Герта" - четвертою (5 очок).

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що київське "Динамо" в шостому турі групового етапу ЛЄ розгромило "Партизан".