RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Очікував, що буде складніше: Ломаченко прокоментував перемогу над Рігондо

Чемпіон світу за версією WBO у другій напівлегкій вазі Василь Ломаченко прокоментував свою перемогу над кубинцем Гільєрмо Рігондо. Українець виграв технічним нокаутом - суперник відмовився продовжувати бій після шостого раунду.

"Ви ж бачили, це не його вага, він стрибнув на дві ваги вгору... Плюс до бою з його боку було сказано багато не дуже порядних, не надто хороших речей. Не хочу виглядати грубим, але як то кажуть, розмовляти - не мішки тягати.

Чи відчув я що він є дворазовим олімпійським чемпіоном? Зараз складно про це говорити - вже не та швидкість, не та реакція у нього. Звичайно, десять років тому, коли він був молодим, думаю, він був набагато краще. Він мене абсолютно нічим не здивував. Говорили, що це мій найсерйозніший суперник, я сказав, що відповім після бою. Так ось - він далеко не найкращий мій суперник. Але знову ж таки це через різницю у ваговій категорії", - сказав Ломаченко.

За словами українця, цей бій потрібно було проводити раніше: "Я, звичайно, чекав, що буде набагато складніше, очікував, що він буде набагато краще. Як виявилося, не в той час влаштували цю битву дворазових олімпійських чемпіонів. Якби вона була років п'ять назад - було б цікавіше особисто для мене. Йому треба було погоджуватися, коли ми перший раз розмовляли. Зараз його вік зіграв ключову роль. У такому віці швидкість і реакція вже губляться".

"Чи відчув я його удар? Ні. Один раз він мені влучив в лоб - в першому раунді лівим прямим. Не знаю, для його ваги цього, напевно, досить, щоб люди падали...", - також зазначив Ломаченко.

Раніше "Апостроф" опублікував повне відео бою Ломаченко - Рігондо.