RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Пішов з життя прославлений тренер "Динамо"

У Києві на 79-му році життя помер заслужений тренер України, легендарний тренер "Динамо", футбольний функціонер Євген Котельников.

Про смерть Котельникова повідомив офіційний сайт київського клубу.

Євген Котельников працював тренером в клубній дитячо-юнацькій школі "Динамо" в період з 1965 по 1977 роки. У числі його вихованців - Володимир Безсонов, Олексій Михайличенко, Геннадій Литовченко та інші знамениті динамівці.

З 1997 року Котельников очолював управління футболу київського клубу. Під його керівництвом працювала вся система виховання юних футболістів, включаючи молодіжні команди. Разом з Павлом Яковенком Котельников створив пілотний спецкласс 1985 року народження, головними зірками якого були Артем Мілевський та Олександр Алієв.

У 1991 році Котельников був одним із засновників Федерації футболу України і до 1995-го обіймав посаду першого віце-президента організації.

"Ми, динамівці, разом з усіма, хто знав і цінував Євгена Петровича, глибоко сумуємо з приводу тяжкої втрати, висловлюємо співчуття близьким і рідним покійного, поділяємо їх непоправне горе. Світла пам'ять про Євгена Петровича Котельникова збережеться в наших серцях назавжди", - йдеться в повідомленні "Динамо".

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що пішов з життя відомий український тренер і богатир.