RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Реал - Барселона: прогноз фахівців на Ель-Класіко

Напередодні матчу "Реала" і "Барселони", який відбудеться в рамках 17-го туру чемпіонату Іспанії, відомі футбольні особистості дали свій прогноз на Ель-Класіко.

РЕАЛ - БАРСЕЛОНА: ДИВИТИСЯ ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЮ МАТЧУ

Унаї Емері, головний тренер ПСЖ: "Це буде хороша гра, незважаючи на те що обидві команди добре знають один одного. "Реал" помітно відстає від "Барселони" в турнірній таблиці Примери. Однак в суботньому матчі, якщо когось і виділяти як фаворита на перемогу, то саме мадридців, оскільки вони будуть грати на своєму полі. В Ель-Класіко фактор домашнього поля є важливим. Крім того, для "Реала" ця гра буде важливою з точки зору збереження шансів на титул в Примері".

Гаїска Мендьєта, екс-гравець збірної Іспанії: "Мова йде про команди, які демонструють різні стилі гри. "Реал" відчуває необхідність перемоги внаслідок різниці в очках. У "Реала" перевага в тому, що команда буде грати на своєму полі. У вирішальних матчах в такій ситуації я завжди вважаю "Реал" фаворитом".

Хаві, екс-гравець "Барселони": У "Реала" не буде шансів на чемпіонство, якщо "Барселона" переможе. "Барселона" знаходиться зараз в хорошій формі, у неї є відмінна можливість набрати три очки в Ель-Класіко. А "Реал" зараз переживає не найкращі часи, але після перемоги в клубному чемпіонаті світу вийде на поле в гарному настрої".

Нагадаємо, матч "Реал" - "Барселона" відбудеться 23 грудня.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що лідер "Реала" ризикує пропустити Ель-Класіко.