RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

Реал - Барселона: головні тренери команд поділилися очікуваннями від Ель-Класіко

Головний тренер "Реала" Зінедін Зідан і головний тренер "Барселони" Ернесто Вальверде прокоментували майбутню зустріч в рамках чемпіонату Іспанії. Ель-Класіко відбудеться 23 грудня.

РЕАЛ - БАРСЕЛОНА: ДИВИТИСЯ ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЮ МАТЧУ

Зінедін Зідан: "Ми зосереджені лише на тому, щоб показати хороший футбол в матчі проти дуже хорошого суперника. В Ель-Класіко завжди доводиться важко, але саме заради участі в таких прекрасних матчах ми і граємо в футбол. Нам не потрібно думати про те, на скільки очок ми відстаємо від "Барселони". Потрібно мислити позитивно. Я не вважаю, що це вирішальний матч в боротьбі за чемпіонство. Навіть якщо ми програємо, то чемпіонат не буде закінчено. Але ми постараємося скоротити відставання і показати хороший футбол".

Ернесто Вальверде: "Барселона" не є фаворитом матчу з "Реалом". У подібних іграх ситуація в турнірній таблиці не має абсолютно ніякого значення. Нинішній "Реал" - дуже сильний, і нам слід бути обережними протягом усього поєдинку. Також ми повинні бути готові до будь-якого варіанту розвитку подій. Хочемо продовжити нашу безпрограшну серію і зробити це, показавши хороший футбол в стилі "Барселони".

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що Кріштіано Роналду зможе зіграти в Ель-Класіко.