RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Досягає їх рівня: Ломаченка порівняли з легендарними боксерами

Українського чемпіона світу за версією WBO у другій напівлегкій вазі Василя Ломаченка порівняли з легендами боксу Флойдом Мейвезером і Менні Пакьяо.

Такого порівняння Ломаченко удостоївся від авторитетного порталу Boxing Scene.

"Ломаченко може стати Мейвезером і Пакьяо в одній особі. Всі захоплюються навичками дворазового олімпійського чемпіона, особливо роботою його ніг. Він майже завжди знаходиться в потрібному місці і в потрібний час. Його здатність вдарити і не пропустити удар повторює традиції Мейвезера, хоча їх стилі зовсім різні. і, навіть не дивлячись на те, що у нього немає ударної сили Пакьяо, його здатність методично наносити важкі удари, здається, забирає душу у його опонентів. Четверо останніх закінчили бої в своїх кутах", - зазначає автор статті Майкл Розенталь.

"Мейвезер також вводив своїх опонентів в розгублений стан, але сценарій його боїв став настільки повторюваним, що вони перестали бути цікавими. Він був більше зосереджений на перемозі, ніж на тому, щоб зробити шоу. Спостерігати за Ломаченком набагато цікавіше, ніж за Мейвезером. Те, як він танцює в рингу і одночасно знищує своїх суперників, гіпнотизує більше, ніж що-небудь з того, що я бачив, висвітлюючи бокс понад чверть століття", - також зазначає автор.

"Сумніваюся, що Ломаченко коли-небудь заробить стільки ж, скільки Мейвезер або Пакьяо, але з точки зору боксу він починає досягати їх рівня", - резюмує Boxing Scene.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що Ломаченко відповів згодою на пропозицію Мейвезера.