RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

У Сочі щось відбувалося: відомий ковзаняр з РФ висловився про допінг у російському спорті

Срібний і бронзовий призер Олімпіади-2010, учасник Олімпіади-2014 Іван Скобрев висловився про проблему допінгу в російському спорті.

В інтерв'ю "Спорт-Екпрес" Скобрев заявив, що в Сочі відбувалося "щось неординарне" і заявив, що інформатор WADA Григорій Родченков не міг придумати все.

"Я не вірю в теорію змови проти Росії. Щось неординарне в Сочі відбувалося, і це вже визнала наша влада, були вибачення з боку керівників. Плюс якби вся правда була на нашому боці, не було б відставки ряду чиновників. Так навіщо обманювати самих себе? Звідкись ноги виросли. Я не вірю, що все-все - це вигадки і фантазії Григорія Родченкова. Напевно, зараз правильно говорити по-іншому, але я бачу картину ось так", - сказав Скобрев.

"Всі називають Родченкова дурнем з дивацтвами. Але він точно не дурень хоча б тому, що провернув стільки всього. Хто ще зміг би це зробити? Повторюся, мені здається, щось все-таки в Сочі відбувалося. Але абсолютно точно - не в таких масштабах. Звинувачення Родченкова відсоткам по 80-90 спортсменів не просто безпідставні, а абсурдні і безглузді", - також сказав ковзаняр.

Відзначимо, що комісія Деніса Освальда визнала Скобрева винним в порушенні антидопінгових правил в ході Олімпіади в Сочі.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що МОК відібрав ще дві медалі у російських учасників Олімпіади в Сочі.