RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Готовий до медалі: український спортсмен назвав умови для успішного виступу на Олімпіаді-2018

Український фрістайліст Олександр Абраменко заявив, що готовий завоювати свою першу олімпійську медаль на Іграх-2018 в Південній Кореї.

В інтерв'ю "Апострофу" Абраменко назвав умови для успішного виступу на Олімпійських іграх.

"В принципі, я готовий до своєї першої олімпійської медалі. Але у нас такий вид спорту, що всі - хороші спортсмени, і вони всі претендують на медалі. Багато що залежить від, можна сказати, і везіння. Нам би впоратися з погодою, потрапити в свою швидкість, тому якщо все складеться добре і я виконаю всі свої стрибки досить добре, то претендувати на медаль цілком можливо", - розповів Абраменко.

"Хто ще з українських фрістайлістов здатний вразити в Пхенчхані? У нас всього два спортсмена на Олімпіаду поїдуть: я і ще одна спортсменка (Ольга Полюк). Я думаю, що там теж все буде залежати від удачі, як все складеться в той момент. Тому що в зв'язку з погодними умовами, з мінливою погодою знову потрібно покладатися на удачу. що в потрібний момент все складеться правильно, добре і вийде виконати хороший стрибок", - також зазначив український спортсмен.

"Я в Кореї не виступав, був там проїздом і стежив за змаганнями. Там дійсно погані погодні умови для нашого виду спорту, тому що дме досить сильний вітер, і він неоднорідний. Тобто, він дме в різні боки і під нього дуже важко підлаштуватися", - підкреслив Абраменко.

Більше читайте на "Апострофі": Звик, що вдома готуватися ніде - олімпійська надія України про росіян і шанси на медаль.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що Абраменко висловився про олімпійський скандал з Росією.