RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Російського боксера звинуватили в зраді через відео з українськими військовими

Російський чемпіон світу за версією WBO в напівважкій вазі Сергій Ковальов нарвався на критику з боку своїх співвітчизників, додавши в соцмережах відео з українськими військовими.

У своєму Instagram Ковальов розмістив соціальний ролик під назвою "Люби: відеоролик єдності", створений Міністерством інформаційної політики України. Свій пост російський боксер супроводжував хештегами #любов, #добро, #люди.

У підписників Ковальова даний пост викликав хвилю обурення. Боксера тут же звинуватили в зраді, підтримці України та ВСУ, попутно коментуючи пост пропагандистськими фразами з російського телебачення. Також багато хто закликав відписатися від Ковальова.

Однак знайшлися і ті, хто подякував Ковальову. "Респект, чемп!", "Сергій, безмірна вам за це повага і респект", - написали підписники.

В результаті Ковальов вирішив видалити відео зі своєї сторінки.

В мережі на цю подію відреагував глава Міністерства інформаційної політики України Юрій Стець.

Відзначимо, що раніше Ковальов додавав в Instagram фото у футболці із зображенням Нестора Махно і написом "Воля або смерть", а також фотографувався разом з Василем Ломаченком в футболці з зображенням українського тризуба.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що відомий російський боксер розповів про свою поїздку до Києва.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Спорт Тема: Бокс