RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Нападаючий збірної України покинув "Динамо" заради турецького клубу: опубліковано фото

Форвард збірної України Артем Кравець покинув "Динамо" і підписав контракт з турецьким клубом "Кайсеріспор".

Про трансфер 28-річного нападника повідомляють офіційні сайти "Динамо" і "Кайсеріспора".

Кравець, контракт якого з "Динамо" закінчувався влітку цього року, підписав повноцінну угоду з "Кайсеріспором". Контракт українця з турецьким клубом розраховано на три з половиною роки.

"Динамо" для мене стало справжнім рідним домом, я провів тут найкращі роки. Зараз в моїй кар'єрі настає новий етап, я отримав хорошу пропозицію від іншого клубу, і готовий прийняти новий виклик. Хочу висловити окрему подяку Ігорю Суркісу за те, що він пішов назустріч і надав можливість перейти прямо зараз, не чекаючи закінчення сезону. "Динамо" назавжди залишиться в моєму серці, і я завжди буду вболівати за цей рідний для мене клуб", - сказав Кравець.

Нагадаємо, Кравець дебютував за "Динамо" ще в 2007 році. Кілька разів форвард йшов з київського клубу в оренду, виступаючи за київський "Арсенал", німецький "Штутгарт" і іспанської "Гранаду".

Відзначимо, що в складі "Кайсеріспора", який після 17 турів займає в турецькій Суперлізі п'яте місце, вже виступає один українець - екс-захисник "Шахтаря" Олександр Кучер.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що "Динамо" може підписати африканського форварда.