RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Хитрий американець виграв кілька марафонів, ховаючись у біотуалетах

Організатори ультрамарафона в Арізоні розсекретили бігуна по імені Келлі Егню, який неодноразово приписував собі кола, ховаючись в кабінці біотуалету.

Про викриття спортсмена йдеться на сторінці марафону Across the Years в Facebook.

В ході розслідування стало відомо, що після проходження чергового кола хитрий спортсмен повертався на стартову лінію, проводив сім хвилин в біотуалеті, після чого фінішував ще раз і продовжував марафон, приписавши собі зайві півтора кілометра

"Коли Келлі закінчив коло, він перетнув фінішну межу і зупинився. Він стояв, дивлячись на монітор на фініші, і відправився в біотуалет. Майк був у наметах поруч з фінішем, де він міг спостерігати за Келлі. Майк стежив за ним десять хвилин. Він став свідком того, як Келлі провів сім хвилин в біотуалеті, потім вийшов звідти і перетнув фініш, окресливши коло, яке не пробігав...", — сказав один з учасників розслідування.

Також були переглянуті й інші результати спортсмена. Так, недійсною була визнана його перемога в марафоні 2014-2015 року, коли він виграв 48-годинну гонку.

"Нам сумно бачити, що таке відбувається на заході, в основі якого лежать товариство між бігунами та підтримка кращих виступів. Такий типу шахрайства наша організація не сприймає. На даному етапі Келлі буде відмовлено в участі в гонках, організованих Aravaipa Running", — йдеться в повідомленні на сторінці марафону.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що МОК розгнівав росіян планами щодо заборони використання на ОІ-2018 символіки СРСР.