RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Собачі питання! Усик різко відповів, чий Крим: яскраве відео

Чемпіон світу за версією WBO в першій важкій вазі Олександр Усик різко висловився з приводу Криму.

В ході прес-конференції Усик, відповідаючи на питання "Крим - це Україна?" назвав журналістів провокаторами, а також ухилився від прямої відповіді на питання.

"Крим - це Україна? Ви знаєте, я не папуга, щоб повторювати вам по сто разів що, де, коли... Ви можете поїхати туди без необхідності долати кордон? Ви можете полетіти на літаку туди?

Скажіть мені, будь ласка... Ось ваша мета провокувати мене і говорити ось такі дурниці мені, щоб потім якісь люди з не зовсім нормальним мисленням говорили: "Ти пес, зрадник" і так далі. Я кого зрадив з вас, що ви мені такі собачі питання задаєте?", - сказав Усик. Я представляю Україну в усьому світі. Прапор піднімається український. Гімн грає український. Ось моя відповідь вам, провокатори", - сказав Усик.

Також український боксер зазначив, що в даний момент проживає в Києві і вже давно не був у Криму: "Я не був в Криму вже десь півроку. Відзначав свята в Києві зі своєю сім'єю, тому що я тут живу вже багато часу. Дочка тут пішла в школу, діти - в садок. А в своє улюблене місто Сімферополь я їжджу, бо у мене там куми, близькі. Я там народився, там хрестився. Не забувай своє коріння... Як то кажуть, коли починаєш літати, чи не забувай, з ким ти повзав".

Читайте також: Я - овечка, яка заблукала: Усик розповів про поїздки в АТО

Інцидент з приводу Криму дивіться на відео "Апостроф ТВ" з 1:31.

Відзначимо, що в квітні 2014 року Усик називав Крим українським, проте в липні 2016- го уникнув відповіді на питання "Чий Крим?", сказавши: "Крим - це Крим". У вересні того ж року український консул в Польщі Лев Захарчишин показав автограф Усика з написами "Сімферополь" і "Україна".

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, де дивитися півфінальний бій Всесвітньої суперсерії боксу Усик - Брієдіс.