RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

"Арсенал" і "Манчестер Юнайтед" здійснили гучний обмін: опубліковані фото

"Арсенал" і "Манчестер Юнайтед" здійснили найгучніший трансфер зимового міжсезоння - Генріх Мхітарян продовжить кар'єру в складі "канонірів", а в Манчестер перебрався Алексіс Санчес.

Деталі обміну не повідомляються, проте раніше зазначалося, що клуби здійснять прямий обмін без доплат, так як контракт Санчеса закінчувався цього літа. Також обидва клуби не розголошують тривалість контрактів, які були укладені з гравцями.

Нагадаємо, 29-річний екс-півзахисник "Шахтаря" Мхітарян виступав за МЮ з 2016 року, а Санчес захищав кольори "Арсеналу" з 2014 року.

"Невимовно радий приєднатися до найбільшого клубу в світі. Я провів три з половиною прекрасних роки в "Арсеналі", і у мене залишаться неймовірні спогади про клуб і їх шанувальників. Можливість зіграти на "Олд Траффорд" і працювати з Жозе Моуріньо - це те, від чого чого я не міг відмовитися", - сказав Санчес.

"Завжди мріяв виступати за "Арсенал", тому мрія збулася. Я докладу максимум зусиль, щоб допомогти "Арсеналу" творити історію", - підкреслив Мхітарян.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що стали відомі деталі можливого трансферу лідера "Шахтаря" в "Манчестер Юнайтед".