RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

27 березня

26 березня

25 березня

Всі новини

Представлено форму збірної України на Олімпіаду-2018: опубліковано фото

У Національній філармонії України відбулася презентація форми української збірної на Олімпіаду-2018 в Пхенчхані.

У ролі моделей під час презентації виступили представниці жіночої збірної України з біатлону та фігуристи, а також чемпіони, призери та учасники Олімпійських ігор (Наталія Добринська, Юрій Чебан, Денис Берінчик та інші), молоді українські спортсмени (Юлія Левченко, Дар'я Білодід, Дар'я Зевіна) і представники шоу-бізнесу.

Як повідомляє офіційний сайт НОК України, дизайн нової олімпійської колекції був розроблений молодими українськими дизайнерами у співпраці з членами Комісії атлетів НОК. При цьому враховувалися побажання самих спортсменів-учасників Олімпіади.

"Новий принт зимової Олімпійської колекції-2018 "Золотий колос" є абстрактним відображенням національного символу України жовтого пшеничного поля на блакитному тлі - символу родючості і багатства нашої рідної землі", - зазначає офіційний сайт НОК.

Кожен член збірної України отримає більше 50 найменувань спортивної екіпіровки: костюми для тренувань, нагороджень, урочистих подій, кілька видів курток, кофт, взуття, сумки, аксесуари для одягу і так далі.

"Я вже чув перші відгуки наших спортсменів щодо форми. Приємно, що вона їм подобається, в ній комфортно, адже як кажуть в народі, по одягу зустрічають", - зазначив президент НОК України Сергій Бубка.

Фото - НОК України.

Нагадаємо, Олімпійські ігри-2018 пройдуть з 9 по 25 лютого.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що став відомий остаточний склад збірної України з біатлону на Олімпіаду-2018.