RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Влада відреагувала на скандал з жахливими умовами життя української чемпіонки: ексклюзивний документ

Скандал з жахливими умовами життя української біатлоністки Анни Кривонос дійшов до Міністерства молоді і спорту України. "Апостроф" направив офіційний запит з метою з'ясувати, що робиться для вирішення цього питання, і чи є у спортсменки шанси отримати від влади власне житло.

В січні в ряді ЗМІ пройшла інформація про те, що багаторазова чемпіонка України та Європи з біатлону Анна Кривонос та її мати, також у минулому титулована спортсменка, проживають в жахливих умовах в місті Глухів Сумської області. При цьому навіть це житло не є їх власним. Фотографії практично зруйнованого будинку викликали хвилю обурення в соціальних мережах.

В офіційній відповіді Міністерства молоді та спорту "Апострофу" зазначається, що з метою вирішення даного питання були направлені листи до мера Глухова Мішеля Терещенка та голови Сумської обладміністрації Миколи Клочко. Крім того, міністр Ігор Жданов по телефону обговорив ситуацію з зазначеними представниками місцевої влади.

"Є попередня домовленість, що з новим житлом спортсменці допоможе Федерація біатлону, Сумська ОДА та Сумська обласна рада", - йдеться в повідомленні. У Міністерстві уточнили, що у самого відомства немає власного житлового фонду.

"Апостроф" продовжує стежити за ситуацією навколо житла для Анни Кривонос та буде інформувати своїх читачів про зрушення в цьому питанні.

Як раніше повідомляв "Апостроф", на Олімпійських іграх в Пхенчхані (Південна Корея), які пройдуть 9-25 лютого, приймуть участь 33 українських спортсмена, в тому числі, 11 біатлоністів.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Спорт Тема: Биатлон