RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

"Реал" яскраво обіграв ПСЖ в Лізі чемпіонів: відеоогляд

У Мадриді відбувся перший матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів між грандами європейського футболу "Реалом" і ПСЖ.

"Апостроф" провів онлайн-трансляцію матчу "Реал" - ПСЖ.

Рахунок в матчі вдалося відкрити парижанам - після пасу Мбаппе м'яч від Начо відскочив до Рабьо, якому ніхто не завадив пробити з центру штрафного майданчика.

Роналду в першому таймі міг забивати тричі, але пробив вище воріт з перспективного штрафного, не реалізував вихід один на один і промахнувся із забійної позиції. Забити португальцю вдалося вже під кінець тайму - лідер "Реала" реалізував пенальті після фолу Ло Чельсо на Кроосі.

Здобути перемогу "Реалу" вдалося в кінці матчу - спрацювала заміна Зідана. Асенсіо вийшов на поле і віддав дві гольові передачі. Спершу після його пасу і невеликого рикошету Ареола відбив м'яч на Роналду - після його удару коліном сфера залетіла в сітку. А потім Асенсіо віддав результативний пас на Марсело.

У ПСЖ на останніх секундах матчу відзначитися міг Неймар, але пробив неточно.

"Реал" - "ПСЖ" - 3:1
Голи: Роналду, 45 (з пенальті), 83, Марсело, 86 - Рабьо, 33

"Реал": Навас, Начо, Варан, Рамос, Марсело, Модріч, Каземіро (Васкес, 79), Кроос, Іско (Асенсіо, 79), Бензема (Бейл, 68), Роналду

"ПСЖ": Ареола, Алвес, Маркіньос, Кімпембе, Берчіче, Верратті, Ло Чельсо (Дракслер, 85), Рабьо, Мбаппе, Кавані (Меньє, 66), Неймар

Матч-відповідь команди проведуть 6 березня.