RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Мінус один: у Росії відібрали медаль на Олімпіаді-2018

Спортивний арбітражний суд (CAS) позбавив російських керлінгістів Олександра Крушельницького і Анастасію Бризгалову бронзових нагород Олімпійських ігор в Пхенчхані.

МЕДАЛЬНИЙ ЗАЛІК ОЛІМПІАДИ-2018

Як повідомляє "Р-Спорт", CAS анулював результат російського дуету на Іграх-2018 за порушення Крушельницьким антидопінгових правил. Таким чином, Росія залишилася без однієї бронзової медалі в загальному заліку Олімпіади-2018.

"Олександр Крушельницький визнаний винним в порушенні антидопінгових правил. Він дискваліфікований зі змагань з керлінгу в змішаних парах на Олімпіаді-2018 в Пхенчхані, і відповідні результати команди олімпійських атлетів з Росії в цьому виді програми визнані недійсними з усіма наслідками, що випливають звідси наслідками. Спортсмен повинен бути позбавлений акредитації", - йдеться в заяві CAS.

"Спортсмен погодився зі своїм тимчасовим відстороненням від змагань за період Ігор і залишив за собою право після завершення Ігор домагатися зняття або скорочення періоду дискваліфікації на підставі того, що порушення не було зроблено з його вини або за його недбалості", - також наголошується в рішенні суду .

Нагадаємо, Крушельницький та Бризгалова завоювали в Пхенчхані "бронзу" в дабл-міксті. Однак допінг-проба російського керлінгіста дала позитивний результат на мельдоній. Допінг-проба "Б" також виявилася позитивною.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що російські лижниці позбулися шансів на медаль через зламану палиці.