RU  UA  EN

Середа, 15 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

Все пішло не так: як в "Барселоні" відреагували на ганебний виліт з ЛЧ

У "Барселоні" прокоментували виліт від "Роми" в чвертьфіналі Ліги чемпіонів після сенсаційної поразки в Римі з рахунком 0:3.

Слова представників "Барселони" наводить "Чемпіонат".

Жозеп Марія Бартомеу, президент "Барселони": "Я приношу свої вибачення уболівальникам команди в зв'язку з тим, що ми не змогли вийти в півфінал. У той же час вітаю "Рому". Це дуже сумний день. "Рома" грала краще, вона перевершувала нас на кожній ділянці поля. Ми всі мріяли про вихід у наступний раунд. Співчуваю нашим уболівальникам з усього світу".

Ернесто Вальверде, головний тренер "Барселони": "Сезон довгий, і це футбол. Часом у тебе все виходить, а іноді доводиться страждати. Ми всі засмучені і повинні оговтатися від цієї невдачі, адже попереду на нас чекає ще два турніри. У нас не виходило грати в свій футбол. "Рома" показала чудову гру, і ми повинні віддати належне цій команді. у нас навіть часом не виходило нічого їм протиставити".

Спецпроект Ліга Чемпіонів-2018: Шлях до Києва - всі новини, голи, огляди матчів

Серхіо Бускетс, півзахисник "Барселони": "Дуже сумно програвати, упустивши ту перевагу, яку ми забезпечили собі після першого матчу. Все пішло не так, і суперник був краще за нас весь вечір. Їм потрібні були голи, вони проявили характер, а ми чомусь не знали, як відповісти або почати створювати моменти. Вони були краще за нас у всіх аспектах".

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що з'явилося відео яскравих емоцій журналістів після переможного гола "Барселоні".