RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Чемпіонський супербій Усика офіційно перенесено

Фінальний бій Всесвітньої суперсерії боксу в першій важкій вазі між українцем Олександром Усиком і росіянином Муратом Гассієвим перенесено через травму українського боксера.

Про це заявив сам Олександр Усик.

"У своєму тренувальному таборі я отримав травму руки і бій 11 травня не відбудеться. Ми організаторам повідомимо як тільки ми будемо готові і вони вже скажуть нову дату. У команди Гассієва прошу вибачення за незручності. Це спорт - так буває. Фанатам спасибі за підтримку" , - сказав Усик у відеозверненні до своїх уболівальників.

Менеджер боксера Олександр Красюк уточнив, що Усик отримав травму в кінці березня.

"Саша отримав травму в кінці березня. В абсолютно робочій ситуації він відчув дискомфорт в лікті, який переріс у біль. Було вирішено звернутися до лікаря. При цьому ми були впевнені в тому, що бій відбудеться 11 травня в Саудівській Аравії і повним ходом вели підготовку до нього. Але, на жаль, так в боксі буває. Зараз ми з упевненістю можемо стверджувати, що оперативне втручання вже не знадобиться. Олександр незабаром повинен повернутися до тренувань", - сказав Красюк в інтерв'ю sport.ua.

Читайте також: Усик - не Кличко: Повєткін зробив заяву про можливий бій з українським чемпіоном

Генеральний промоутер K2 Promotions також повідомив, що до літа Усик буде в строю.

"Ми вважаємо, що реабілітація не затягнеться надовго і вже влітку - в кінці червня або початку липня - Олександр буде в повному здоров'ї і на піку форми для проведення бою проти Гассіева", - зазначив він.

Як повідомляв "Апостроф", раніше організатори бою Усик - Гассиев зробили важливу заяву про перенесення бою.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Спорт Тема: Бокс
Теги: